søndag 16. november 2008

RRRRR

Da var to små damer i havn med rulling av r'er. Tunga har vært vanskelig å rulle med her i gården, førstemann var over 5 år, mens neststørstesøster fikk dreisen litt tidligere.

Helt normalt, ifølge min venninne logopeden.

Jeg har ikke vært nevneverdig engstelig heller. Jeg mer avslappet til slikt enn en dame jeg overhørte på en butikk her en dag: "Jeg skjønte ikke et ord av hva den ungen sa, jeg altså. Det var bare babling. Hun er jo 1 1/2 år nå. Hadde det vært min unge hadde jeg vært skikkelig bekymret!"

Barnløs den damen, antagelig. Ingen er jo større eksperter enn dem som ikke har barn selv. Jeg var ekspert selv jeg, en gang for mange år siden. Da hadde jeg fasitsvar på det meste angående barneoppdragelse. Nå svever jeg rundt i ukjent rom og håper jeg gjør de riktige tingene.

Den som lever får se.

Enn så lenge ruller vi på r'ene og nabber pastellfargede stjerner som kan brukes til...Ja, hva kan egentlig nabbi brukes til? Når de er ferdige disse figurene. Noen som vet?

2 kommentarer:

  1. Sjekk bloggen FRYD + DESIGN, " Melty Passion" !

    SvarSlett
  2. ;) Har hatt planer om nabbi-uro en gang. Har noen pastellfargede nabbi-katter liggende. Men, du vet, det ble et prosjekt som strandet det også.

    SvarSlett