tirsdag 24. februar 2009

Ærlighet varer lengst

også når det kommer til salg av campingvogner. En skriveglad campingvognselger har underholdt Mannen og hans kolleger stort i dag. Selv de med kun minimale erfaringer fra campinglivets gleder kan kjenner seg igjen i denne: "Forteltet har vi hatt oppe en gang, til stor forlystelse for naboene på campingen. Etter to raseri-anfall og en time i telefonen med Kirkens SOS kom det opp, og det er helt og greit, om en gult og brunt......"

Lyst på en (gammel) camingvogn? Les mer her.

3 kommentarer:

 1. Hei du! (Eller dere?)
  Jeg synes det er artig med sånne annonser - og jeg tror at det selger bedre også, Uansett hva man skal selge egentlig....
  Men den andre saken deres (ja, jeg måtte jo inn på "mannfolkprat" da....) Vet ikke annet å si enn lykke til videre - den saken er vel for mer innvidde i bloggverdenen enn meg, og virket nok litt komplisert.

  SvarSlett
 2. Hei Ingvild: Jeg syns også annonsen var artig. Når det gjelder slike gamle vogner tror jeg det er like greit å si det som det er.

  Til innlegget om Mannfolkprat, som jeg selvfølgelig slettet, vet jeg knapt hva jeg skal si. Annet enn at hva bloggeren Mannfolkprat har utestående med andre mennesker er definitivt ikke er mitt bord. Jeg forholder meg kun til tekstene hans. Jeg kjenner ham ikke og må innrømme at jeg er litt irritert over å få spam i kommentarfeltet mitt fra mennesker han er i konflikt med.

  SvarSlett
 3. Åh, jeg gikk "rett på " jeg....

  SvarSlett