søndag 14. februar 2010

in eller ut?

Motene skifter, og jeg er nå så gammel at jeg har vært med på flere runder med varianter over samme tema. For det går jo i sirkler dette. Og påvirket blir man, selv om man av og til har lyst å tro noe annet.

Man blar i gamle fotoalbum og ler litt overbærende over sine snåle frisyrer og merkelige antrekk. Tenk at man så slik ut, og attpåtil syns det var fint! Herregud altså. Aldri skal man vel gå med puffermer mer, og i allefall ikke smale bukser.

Men så kommer puffermene og de smale buksene. Og før man vet ordet av det sprader man rundt i det igjen og føler seg riktig så fjong.
Seg selv er ikke den verste personen man kan møte i døra.

Men det er en dille jeg tror jeg hopper glatt over; nemlig de evinnelige Louis Vuitton-veskene. Nå hadde jeg mest sannsynlig måtte nøye meg med en eller annen kopi, prisen tatt i betraktning, men likevel. Noe så stygt og kjerring som de veskene! Jeg fatter virkelig ikke hvorfor så mange vil gå rundt med det tragiske mønstermonsteret. God markedføring antagelig.

Men hvis noen derimot kom og ville tvinge på meg en Chloe-veske, så skulle jeg nok klart å leve med det altså.

4 kommentarer:

 1. Eg er så einig med deg! Eg fatter ikkje at desse blir betrakta som fine, men eg våger ikkje seie det høgt, for sist eg nemnde det i ein eller anna samanheng blei dei forsvart med at eg bare var missunneleg. Dei er vel for folk som er meir opptekne av merker enn estetikk.

  SvarSlett
 2. Herlig! Jeg er helt enig. Dessuten har jeg alltid lurt på hvorfor jeg skal betale for å reklamere for noens produkter. Hvis jeg skal gå med tusen logoer på veska mi burde jeg ikke få betalt som vandrende reklameskilt?

  SvarSlett
 3. Det har hendt at jeg har dristet meg inn i Louis Vuitton-butikken i Akersgata. Ikke fordi jeg vil sikle på de fine veskene - da går jeg med ærefrykt til Mulberry. Men fordi jeg vil le litt av de stygge veskene og skoene og tenke at "smak kan ikke kjøpes, hahaha". :D barnslig? mulig, men veldig tilfredsstillende!

  SvarSlett
 4. Bai: Se, keiseren har ikke klær på! Jeg har lurt på om det bare var jeg som så det, men skjønner nå at vi er flere ;-)

  kaos: Vi går vel rundt med logoer på både det ene og andre. Men så mange! Og så stygge! :-P

  slikejenter: Gå inn og le litt for meg også da.
  Mulberry ja, DE er fine *sukk*

  SvarSlett