tirsdag 10. november 2009

Hva skjer'a?

Helg og pent vær, det er to ting på en gang det. Og det går jo ikke?

Ingen regel uten unntak. Sist helg var aldeles strålende. Jeg hadde fri fra jobb, men brukte fredag ettermiddag/kveld samt det meste av lørdagen til korsang. Flottere omgivelser enn Hustadvika Gjestegård skal man lete lenge etter. God mat og trivelig selskap var det også, så jeg er godt fornøyd med oppholdet. Det er når man er på slike steder man får tanker om å være flinkere til å være turist i eget fylke, og eget land. Men så kommer sommeren, og så dundrer man av sted til fornøyelsesparker, campingplasser og slitne hoteller likevel.

Men det ene utelukker ikke det andre. *note to self*

Fra Hustadvika bar det rett til byen, som ikke var helt folketom selv om brorparten hadde dratt til hovedstaden for å se fotballkamp. Vi gjenværende fikk en strålende konsertopplevelse med Vamp. Tre generasjoner storesøstre var på konserten, og den minste storesøstera var såpass frampå at det ble autografer i blokka og stort glis i baksetet på vei hjem.

Søndag var det farsdag, og det ble markert på behørig vis. Så snurpa mor sammen siste rest av det før omtalte strikkeprosjektet sitt. Resultatet kan dere se på neststørstesøster her. Modellen er strikket i Sisu-garn fra Sandnes, oppskriften er også derfra.

Mor ser at tunikaen ble både for vid og for kort, men er ganske fornøyd likevel - siden dette er ett av de ytterst få strikkeplagg som i det hele tatt har blitt skapt av hennes hender (hvis man ikke teller med raggsokker og skjerf).

Strikkedilla har ikke gitt seg, flere prosjekter trenger seg på. Forhåpentligvis ikke så korte og vide. Øvelse gjør mester, får man håpe på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar