onsdag 24. februar 2010

Bloggopprydding

Av og til gjør det godt med en ryddesjau. I dag har jeg ryddet på vaskerommet og i blogglenkelisten min. Vaskerommet skal jeg ikke si noe mer om, men blogglisten skal dere få noen anbefalinger fra.

Jeg har fjernet lenkene til blogger som har svært lav aktivitet. Kanskje har de funnet andre ting å fylle livet sitt med, kanskje er det skrivesperre eller kanskje holder de akkurat på å skrive et nytt innlegg i dette øyeblikk. Vel, ikke vet jeg. Jeg gir nå heller plassen til mer aktive bloggere. Samtidig oppfordrer jeg andre bloggere til å rydde i lenkene sine. Dumt å bli vist inn i blindgater og avfolkede områder av Blogglandia når det finnes så mange levende og spennende områder å bevege seg i.
Ta en titt på blogglisten nedpå siden her. Mye bra lesestoff å finne der.

Av de jeg selv er hyppigst innom må jeg nevne Fru Storlien og Slike jenter. Dette er damer som skriver med snert og selvironi. Anbefales!

3 kommentarer:

  1. Takk for anbefalingen! :D

    SvarSlett
  2. Jeg har vært innom de bloggene, ja, enig i at de skriver bra! Har du besøkt Fjas fra Sidelinjen? Hun skriver i samme sjanger, synes jeg. Det er virkelig mange flotte blogger der ute, jeg snubler stadig over nye. Og nå kom jeg hit;)

    SvarSlett