torsdag 3. juni 2010

Midt i livet, men ikke middelaldrende


En liten time igjen nå, så. Snart kan vel ikke engang gamle damer få seg til å kalle meg ungdom lenger, for den tid er definitivt forbi. Det er sannelig lenge siden jeg kalte meg selv jente også, for gamle jenter er snåle greier, syns jeg.

Jeg fyller altså 40 år. Og det er vel omtrent midt i livet, er det ikke? Likevel har jeg problemer med å kalle meg middelaldrende altså, bare så det er sagt. Men voksen, for all del.

40 år er tid for krise for enkelte. Jeg er privilegert, for her råder ingen krise. Derfor skal dagen feires med familie og gode venner, sammen med en god venninne som også runder 40 år. Det gleder jeg meg til.

Dere bloggvennene bør også få litt kake, syns jeg, for hos dere har jeg tilbrakt mange timer. Så i all enkelhet, vær så god forsyn dere.

Livet begynner ved førti, sies det. Det blir spennende å finne ut.
Unna vei, her kommer jeg! :-)

Bildet lånte jeg her.

8 kommentarer:

 1. Gratulerer med 40-årsdagen! :) Neste år er det min tur, men det er ikke skummelt lenger etter at jeg nesten ble legga (altså spurt om leg.) da jeg kjøpte øl sist. ;)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med dagen! Dette med tall og år ... jeg vet ikke hva det er verdt, jeg, annet enn å protokollføre hvor lenge vi har vært her i verden, da! Vi blir klokere. Sterkere. Mer tålmodige, og det er slett ikke så dumt å oppnå! Feire din dag, med smil og glede - vær glad du har fått være med så langt istedet for å telle all tid som har gått. Varm klem og gode ønsker for dagen :)

  SvarSlett
 3. Takk skal dere ha, begge to.

  Jeg ser både frem og tilbake. Og har glede av begge deler :-)

  SvarSlett
 4. Førti er en fin start! Gratulerer og velkommen etter:)

  SvarSlett
 5. Fru Storlien: Det tror jeg også :-) Takk for gratulasjon!

  SvarSlett
 6. Gratulerer med (overstått?) 40-årsdag. Det er fint med runde tall. Og jeg synes det er fint å feire seg selv da. Middelaldrende synes jeg er 50. Folk blir så gamle nå, at innholdet i middelaldrende må opp til stadig revisjon. Skål for deg & 40! Yay!

  SvarSlett
 7. Gratulerer med overstått 40-årsdag. Håper du hadde ei flott feiring!

  SvarSlett
 8. Takk takk, feiringen skal faktisk foregå nå på lørdag. Det gjelder å drøye slike runde tall litt ;-)

  SvarSlett