torsdag 25. november 2010

Så like som to rosiner

Her ser dere dobbeltgjengeren min. I hvertfall hvis jeg skal tro neststørstesøster på 6 år.
Men kyse har jeg ikke. Og rosiner liker jeg bare rett fra esken.

La meg få slippe rosiner i boller, gløgg, melkesuppe (ekstra ekkelt, ser ut som en vassen, død flue), nøtteblandinger osv ...

Men dobbeltgjengeren til rosinpiken kan jeg godt være :-)

6 kommentarer:

  1. Enig med deg, rosiner er best rett fra esken! Det er blasfemisk å putte rosiner (og sukat) i bakverk.

    SvarSlett
  2. Så heldig du er, rosinfrøkna er kjempepen og ser kjernesunn og fresh ut. Litt av en kompliment...Hun ble visstnok relativt gammel også, mener å ha sett et intervju med henne da hun var godt over 90 og preget av et langs drueplukkende liv under Californias sterke sol...
    Jeg spiser også rosiner rett fra eska, gud forby å blande den slags i mat!

    SvarSlett
  3. Rosinpiken er ei flott jente:-) God 1. adventshelg til deg, Synline!

    Nå har jeg forresten fått lagt deg inn i min bloggrull etter skifte til wordpress. Jeg har ny url: http://www.mammadamen.com, bytt gjerne i din bloggrull:-)

    SvarSlett
  4. Å likne på rosinfrøkna er et kompliment!
    (Rosinene selv derimot, har jeg ikke særlig sansen for.)

    SvarSlett
  5. Neeei, rosiner er godt! I dag kjøpte vi boller med rosiner på tur, og så spiste vi noen med en gang, mens den siste bare lå i en pose i jakkelomma mi helt til hundre meter hjemmefra og da hadde rosinene fryst til IS!

    SvarSlett
  6. Når det gjelder rosinsaken, ser jeg at minst 3 av 5 mener det samme som meg.
    Men raus som jeg er klarer jeg å respektere rosinbollens plass i verden (så vidt).

    SvarSlett