tirsdag 10. januar 2012

Nytt år, nye muligheterJeg liker nye år. Et blankt (vel, ikke helt), ubrukt år med uante muligheter og opplevelser ligger foran meg. Julepynten blir ikke hengende til Tjuendedag Knut finner det for godt å jage jula ut. Nei, her går nisser, glitter og stas ned i eskene og inn på kottet første uka i januar. Selv om jeg er glad i jula føles den skikkelig utgått på dato så snart første nyttårsrakett har gått i været.

Jeg er så gammel nå, at det faktum at sola snur og dagene blir lengre og lysere gir et snev av optimisme i en ellers nøktern realist. Året som ligger foran meg har jeg også visse forhåpninger til. For det første hadde det vært fint om 2012 ble hakket triveligere enn 2011, fjoråret ble et år som har satt et stygt merke i historien. Selv har jeg kjent på at jeg ønsker ny input. Det er akkurat 20 år siden jeg troppet opp som fersk farmasøyt på min aller første arbeidsplass, Økern Apotek. Jeg har derfor meldt meg på et lite studium, Kosthold og Helse, som etter planen skal starte opp i februar. Så nå håper jeg bare det blir nok studenter som melder seg slik at dette studiet blir noe av.

Bloggen har vært et forsømt område lenge. Sikkert flere årsaker til det, og ikke kan jeg love at det blir så livat her i år heller, men hvem vet? Jeg vil i hvertfall prøve å bruke energien min på det som er lystbetont og som gir meg noe. Rydde vekk "må"-ting som kanskje ikke er så påkrevet som man tror og heller bruke tid og krefter på mennesker og aktiviteter som er fine å ha i hjernens minnebok. Her på bloggen har jeg ryddet bort mitt "Kreative kammers". Tekstene som lå der var gamle, og ikke hadde de mange lesere heller. Så får vi se om kreativiteten blomster igjen senere.

Nå skal jeg innom gamle bloggvenner og se meg om, tenkte jeg. En ny bloggvenn, som også er en venn IRL er Erlend som produserer Tanker fra sofakroken. Stikk innom og si hei :)

Bildet har jeg lånt her.

5 kommentarer:

 1. Og godt nyttår t deg :)
  Ja d e godt m både solsnu og blanke ark, syns j og :)
  Og vesla vår e jo født på sjølvaste solsnudagen; bare d love bra :)
  Og god bedring...;)
  Klem

  SvarSlett
 2. Vesla deres er som en sol, hun :)

  Takk for god bedring-ønske. Det var vel en dag med snufse-nese og pledd i sofaen som skulle til for å få igang bloggen igjen, skal du se.

  Hva med deg? Blir det blogg fra din kreative hånd?

  SvarSlett
 3. Hu hei, det er jo derfor jeg liker så godt å lese bloggen din, det er jo Merete som er knallflink å skrive:))) Takk for positiv hilsen og fokus, holka forsvinner nok fort i skjønne Romsdalen! Hils Roar:)) Mvh Marianne

  SvarSlett
 4. fint at du er tilbake! Jeg ble så glad da jeg så kommentaren din, og jeg håper du fåt litt mer bloggeinspirasjon i 2012. Godt nytt år og lykke til med alle prosjekter :)

  SvarSlett
 5. Hyggelig at jeg er ønsket tilbake :) Nå sitter jeg med en flunkende ny laptop i fanget også, så da blir det vel enda morsommere å tilbringe tid på nettet.

  SvarSlett