søndag 24. august 2008

Jeg har flyttet på hybel

Jeg har tenkt på det lenge. Veid for og imot. Blir det for ensomt? Kanskje det er best å være der man er? Kanskje ingen gidder å stikke innom?

Etter å ha tilbrakt litt over et år på Forfatterbloggen, lest masse interessant og morsomt - og en god del svada, fått bloggvenner, samt ergret meg gul og grønn over teknikken der inne, fant jeg ut at tiden var moden. Jeg måtte finne meg en hybel. Være min egen herre. Nå har jeg gjort det, og som ferske hybelboere flest, kjenner jeg skrekkblandet fryd.

Det er flere grunner til flyttingen. For det første; den tidligere nevnte teknikken. Nå er ikke jeg noe teknisk vidunderbarn, det skal jeg være den første til å innrømme. Men det er tydeligvis flere som sliter. Hva er vitsen med en blogg hvis man verken får lest eller kommentert? Forfatterbloggen har hatt ustabile dager. Man trykker og banner, uffer og huffer. Det hjelper like lite der som ellers i verden. Like elendig er det. Dette blir man lei av. Ting som ikke virker som de skal er egnet til å påføre selv den mest tålmodige stressrelaterte lidelser.

Så er det oppbygningen. Enkelte dager er man bare SÅ talatrengt! Men hvis man poster flere innlegg på Forfatterbloggen, skyver man andre bloggere ned i det store intet. De forsvinner fra forsiden, og glimrende innlegg (og alle de mindre glimrende også) blir umulige å finne igjen. Og det er jo synd. Man vil jo ta hensyn - og selv bli tatt hensyn til. Derfor ønsket jeg meg et sted der jeg bare konkurrerte med meg selv. På godt og vondt.Derfor denne hybelen altså. Det fine med hybler er at man kan være litt for seg selv, men hvis det blir for stusslig, tar man seg bare en tur hjem igjen. Som dere ser er det nettopp stusslig det er her inne. Lite stæsj og bimbam. Men jeg håper å få det litt mer hjemmekoselig etterhvert.
Så nå gjenstår det bare å si velkommen hit! Håper mange besøker meg, så det ikke blir så ensomt dette hybellivet. Jeg kommer nok fortsatt til å skrive om lesing og skriving. Men siden dette er en friere blogg, vil også temaene flyte over i andre ting også, kjenner jeg meg rett. Egne tekster vil også bli lagt ut. Vi får snakkes! Nå skal jeg re opp senga her på hybelen, krype under den billige dyna og prøve og kjenne på godfølelsen. Den følelsen man har når man flytter for seg selv for første gang.

10 kommentarer:

 1. hei, synline. Jeg har også en sånn hybelblogg. Den har blitt litt forlatt fordi den var relativt stille. Nå fikk jeg lyst til å flytte inn i den igjen. Lykke til både har og der!

  bloodymary

  SvarSlett
 2. Hei Synline.
  Jeg har også en blogg her. Som jeg gjenoppdaget i høst.

  Hvordan finner man fram til andre bloggere her, vet du det?

  Sirenia

  SvarSlett
 3. Mary: Ja, jeg har vært innom der av og til. Men har sett at du har vært lite aktiv der. Det krever nok sitt for å få bloggen opp og gå, og jeg har vel egentlig ikke tid, men så var det det med fornuft og følelser.. ;)

  Det dug ikkje uprøvd!

  Takk for lykke til :)

  Sirenia:
  Jeg aner ikke hvordan man finner andre her inne. Og det er jo litt dumt da. Satser på å sette meg inn i hvordan ting funker etterhvert.

  SvarSlett
 4. Hej Synline:) Skal prøve å besøke deg. Lagrer den i favoritter, da er det lettere å huske på den..:)

  SvarSlett
 5. kan ikke si jeg skjønner hvilken tante ;p Men utifra navnet KAN jeg forstå det ;)

  SvarSlett
 6. Føles som siste år på ungdomsskolen med ei venninne som allerede har begynt på videregående og flytta til byen. Hybel høres og ser så spennende ut! Skolestoffet virka imidlertid utrolig vanskelig å forstå. Har lyst til å lære det sjøl og etter kvart, men er usikker på linjevalget...

  Lykke til med møbleringa!
  Håpa å få komme på besøk innimellom. Går det an å ta med innflytningsgave eller må det bli gavekort, slik at du kan velge det du sjøl vil?

  SvarSlett
 7. Cipp: Takk for at du var innom. Vil gjerne ligge under favoritt jeg, vet du ;)

  Siri: Regnet med at du tok den ja ;)

  Så var det den gode frøken Øien, kjekt å sjå Dykk! Jeg klurer fortsatt litt med både møblering og linjevalg, men det går seg vel til formodentlig?

  Hadde vært stas om du kom på hybel også. Så kunne vi besøke hverandre :)

  PS: Gle meg t helga!

  SvarSlett
 8. syn
  Ok, prøver om kommentar kommer frem her.
  Villle bare si: Gratulerer med hybel.
  Vi leses og kommenteres etterhvert.
  Ikke glem å stikke innom FB da.
  :)
  jan-otto

  SvarSlett
 9. Heisann!

  Flott hybel! Jeg vil i grunn oppgradere den til villa, jeg da. Sånn i forhold til Forfatterbloggen. Her har du full kontroll selv og forsvinner ikke i all støyen.

  Takk for link - jeg returnerer selvsagt den og håper mange klikker seg inn hit via den. :-)

  SvarSlett
 10. JO: Jeg har ikke glemt dere,er stadig innom :)

  Leselama: Ja, det ble for trange tekniske rammer der inne. Nå forstår jeg ikke alt her inne heller, men kanskje det går opp noen lys etterhvert?

  Det tar nok litt tid før jeg er oppe og går, så tusen takk for link :)

  SvarSlett