torsdag 8. januar 2009

Hva hvis jeg jobbet i en bank...

...ville kundene da brøytet seg frem til kassa mens jeg var opptatt med en annen kunde som skulle opprette en konto? Lent seg frem og krevd oppmerksomhet? Tatt en titt på kontoutskriften til kunden min og sagt at jasså, du har såpass på konto'n ja?

De ville vel ikke det vel?

6 kommentarer:

 1. Haha!

  Snart ferdig, ell? Oi, fått klammers? Det er no drit, men det er jo lett å fikse da.

  hehehehehe.

  SvarSlett
 2. Ja, det er jo ikke akkurat det samme som å kjøpe kneip. Selv om jeg også syns det er utidig når kassadamen på supern kommenterer varene til folk.

  Ekstra følsom på de diskresjonsgreiene. Jeg har taushetsplikten i blodet :)

  SvarSlett
 3. Enda godt noen har det. Supern er jo et kapittel for seg, jeg pynter alltid handlekorga med litt brokkoli hvis det blir for mye øl og ferdigpizza.

  En fyr en venninne av meg møtte ute på byen, trodde taushetsplikt var en sånn fellesgreie, at alle som hadde taushetsplikt på jobbene sine kunne snakke sammen om alt. Kanskje det var han som stakk hodet litt for langt fram? Han har jo taushetsplikt, hva er problemet lizm.

  SvarSlett
 4. Dessverre er det vel en og annen som ikke har tatt helt innover seg den taushetsplikten.

  Mye som havner i pressen som må ha passert et par taushetsplikter på veien...Merkelig nok.

  SvarSlett
 5. Jeg var i banken for ikke så lenge siden, rett før stengetid. Da overhørte jeg en av de ansatte si til noen av kundenn (ja, det var faktisk to-tre kunder): "Dere som ikke jobber, kan dere ikke komme hit litt tidligere og ikke rett før stengetid for en gangs skyld?"

  SvarSlett
 6. Oi! Dårlig dag på jobben? ;)

  Det er mye man kan tenke, men ikke nødvendigvis må si. Prøver å lære ungene mine akkurat det der...

  SvarSlett