fredag 28. august 2009

Hjemme hos oss

Dette er ingen interiørblogg. Det er heller ingen håndarbeidsblogg. Men av og til er man så fornøyd, både med seg selv og andre, at unntak trenger seg på. Derfor slipper jeg dere inn i huset i dag. Men bare inn i gangen, man kan ikke overdrive heller.

For lenge siden fant jeg en oppskrift på en gammel gardinkappe. Den så jeg for meg kunne bli riktig så fin i gangen på nyhuset. Så ble prosjektet startet, heklenåla gikk varm, og borden ble ferdig - og deretter stuet ned i en puff sammen med alt annet halvferdig håndarbeid som finnes her i huset.

I år er det fem år siden vi flyttet inn. En kveld jeg var på jakt etter noe halvferdig som jeg kunne henge fingrene i dukket disse bordene opp igjen. Nå ble de tatt opp og en ferdigstillelse ble vurdert. Jeg er en kløne på symaskin, dessuten skulle det være hullsøm i tillegg på gardinene, så det var klart at kompetanse måtte hentes utenfor husets fire vegger.

For å gjøre en historie kort; en mor som sendebud, og en pensjonert håndarbeidslærerinne ble involvert. Og vips! Her ser dere resultatet. Det er to smale vinduer på hver side av ytterdøren som nå har fått ny stas. Jeg er fornøyd. Egentlig skal det være en stor dusk nederst, men den tror jeg at jeg dropper.Her ser dere borden og hullsømmen litt bedre.

2 kommentarer:

  1. Gostei do seu blog!
    Abraço!
    http://academiacameriniag.blogspot.com/

    SvarSlett
  2. Den var jo riktig lekker, gratulerer! =o)

    SvarSlett