søndag 2. august 2009

En ny dag truer

Så sitter man oppe litt for lenge igjen. Og kjenner at arbeidslysten fremfor en ny uke ikke er all verden. Men så kan man trøste seg med at det tross alt tilbys nye dager hver dag, man slipper å gå gjennom den samme (selv om mange kan føles forbløffende like). Filmen Groundhog Day har jeg sett noen ganger, og jeg blir helt rar i hodet av den. Jeg begynner å innbille meg at ingenting spiller noen rolle lenger. Jeg blir like preget som den gangen man så Dirty Dancing på kino og trodde man var en superdanser når man tumlet ut av kinomørket.

Vel vel.

Alt spiller en rolle, og jeg er slett ingen superdanser. Bare lettpåvirkelig antagelig.
Vær så god, la dere påvirke dere også:

2 kommentarer:

  1. Dagene kan vel ofte bli ganske like, men det er heldigvis små nyanser som skiller dem fra hverandre. Hadde nok blitt ganske sprø om den samme dagen hadde kommet dag etter dag :-)
    Jeg håper på at næringslivet har blitt ferdig med fellesferien sin slik at min arbeidsdag kan bli litt mer innholdsrik enn sist uke. Jeg har en slik jobb der jeg nesten er avhengig av at bedriftene er i gjenge.

    SvarSlett
  2. Jeg har heldigvis en jobb som aldri blir bare rutine. Slik er det når man jobber med mennesker. Men kan komme borti ganske like problemstillinger.

    Ferie eller ikke, folk er syke. Men det er "sesonger" også hos oss på apotek :)

    SvarSlett