tirsdag 10. mars 2009

Nytt & Unyttig

Storesøster har gått gjennom hele Nytt&Nyttig-katalogen og krysset ut det hun ser på som helt unyttige saker, samt det som går under nyttig. Kanskje det hadde vært et bedre navn på katalogen? Nyttig&Unyttig? De hadde sikkert solgt vel så mye (u)nyttige varer likevel.


Jeg merker meg at hun betrakter den unike bukseblokkeren som et unyttig hjelpemiddel. Si ikke det, storesøster! Jeg kunne mang en gang ønsket meg en person som kunne gå ut nyvaskede dongeribukser for meg slik at birisen (vomma) ikke fikk så trange kår. Nu vel, støresøster har ikke det problemet, la det være et mål for flere av oss.

Mens jeg var innom tildels unyttige saker oppi hodet mitt kom jeg til å tenke på noe enda rarere enn både bukseblokkere og fotgynger. Nemlig reklameartikler.

Vi farmasøyter er ikke like attraktive å smøre som legene, men en og annen kulepennen har jeg da fått. Og det bruker jeg i det daglige, så takk for det alle legemiddelfirmaer! En sjelden gang får vi også andre reklameartikler. Jeg har bl.a fått en ryggvirvel i plast beregnet for å sette fra seg den før nevnte kulepennen i - penneholder altså. Snedig sak.

Men selve rosinen i pølsa, eller hva man nå skal kalle det, fikk jeg for en del år tilbake. To såpestykker formet som prostatakjertler, fint dandert i en såpekopp.

Jeg kunne så gjerne tenkt meg å være flue på veggen oppe i hodet til den som knekket ut noe så nyttig...Dette kommer til å slå an, liksom.

Bildet har jeg lånt fra Nytt&Nyttig

2 kommentarer:

  1. He he, en bukseblokker kunne jeg virkelig tenkt meg nå.. Gikk gjennom sortimentet innen uniformene våre her en dag, stusselig lesning. Mammabukser finnes, men ikke overdeler.. Trøsten var at det finnes hijab, så får velge mammabukse og en ekstra lang hijab som dekker magen. Under der får det vel bare være bar hud da, dristig uniformering;) KRØ

    SvarSlett
  2. Hei K! Jeg ser det for meg. Bar hud hadde nok slått an hos enkelte kunder, men neppe hos de fleste er jeg redd.

    Kanskje det hadde blitt noe strevsomt med den glidelåsen i ryggen på uniformen etterhvert uansett. Du kunne jo tatt overbalanse og veltet nede i garderoben ;) Nei, vi må vel finne på noe annet til deg.

    SvarSlett