mandag 18. januar 2010

Random play

I dag tok jeg mine første vaklende steg inne på Spotify. Ja da, ja da. Jeg vet jeg er treg og gammeldags, Men nå er jeg der. Og jeg tror det kan bli gøy.

Hjernen min har det med å oppføre seg som en cd-spiller på random play. Fordelen med Spotify fremfor musikkutvalget i hjernen min, er at jeg håper Spotify kan by på mindre odde sanger når jeg vil høre noe fint.

For den sangen som oftest kommer igjen i mitt eget hode er Henning Kvitnes med "Evig eies (kun et dårlig rykte)".

Jeg sliter virkelig med å forstå hva underbevisstheten min vil fortelle meg.

Hva spiller hjernen din på random play?


4 kommentarer:

 1. Haha, så gøy! Slik er hjernen min også. Men eg hugsar ikkje kva som har surra rundt i det siste. Ofte kjem det eit kvart når eg skal prøve å roe meg ned og sove. Eit kvart urovekkande ;)

  SvarSlett
 2. Her slår det inn hvilken som helst melodi. Fra barnesanger via gamle svisker til salmer.

  Det gjelder å være allsidig.

  SvarSlett
 3. Faen! ;) ... nå hang nesten min seg opp på nevnte Henning Kvitnes-låt. Ikke bra. Men ofte går det nå i replay av Muse`s siste og da særlig de fire siste låtene på albumet. De er overjordiske. Genier. Og jeg er takknemlig for at dette er hva hjernen min henger fast i for tiden ... for som du demonstrerer, kan det absolutt være verre ;)
  Klem på deg!

  SvarSlett
 4. Embla: Det er fort gjort. Plutselig henger en släger av ymse kvalitet fast i hjernebarken og surrer rundt og rundt.

  Når det er sagt, så syns jeg Henning er inne på noe når han sier at "evig eies kun et dårlig rykte". For er det ikke ofte slik da?

  SvarSlett