tirsdag 13. juli 2010

Så fint er det på Ona

Jeg har vært på Ona i helga. Omsider, får jeg vel si, for det er ikke langt unna. Og der var det fint. Med splitter nytt kamera i hånden har jeg prøvd å fange noe av dette. Kanskje noen av dere blir fristet til å ta turen?

5 kommentarer:

 1. Nydelig! :) Vakker natur, og helt sikkert et deilig sted å være. Takk for vakre bilder!

  SvarSlett
 2. Som svært erfaren Onabesøker vil jeg si at du har fanga øyas behagelige virkning på øye, hjerne, hjerte og tja ... sjel, på en god måte, Synline. Det var fint å treffes forresten, du er den første bloggeren med fartstid fra den snart nedlagte Forfatterbloggen, jeg faktisk har truffet.

  Mvh
  Eders quizvert før festen
  Mettebergsommann
  Knuthjeltnessomslank

  SvarSlett
 3. Embla: Ja, der var det både deilig og hyggelig å være. Men det var også pga den sosiale biten - i tillegg til naturen.

  MBSM/KHSS: Fint du likte bildene. Jeg har jo ikke kommet stort lenger enn til autofokusstadiet ennå, men har håp om å videreutvikle meg på fotograferingsfronten. Det var forøvrig stor speilreflekskameratetthet ute på øya. Noe som sikkert kan tilskrives både aldersgruppen og prisfallet på slikt utstyr ...

  Ang bloggere i levende live; jeg har møtt flere fra Forfatterbloggen, sånn i forbifarten. Var på en opplesning i Oslo i fjor, og der var mange av dem samlet. Både på scenen og blandt tilhørerne. Morsomt å treffe ansiktet bak nicket.

  Takk for et strålende opphold på Ona, du får hilse jubilanten også. :-)

  SvarSlett
 4. Jeg ble fristet til å se Ona fyr av å se bildene -og en gang skal jeg rett og slett dra dit og nyte!

  SvarSlett
 5. Mariasmetode: det bør du absolutt gjøre :-)

  SvarSlett