torsdag 4. februar 2010

Kims lek

Jeg har en veske. En dameveske som er romslig og stor, og som til og med har skulderrem. O lykke! En lang skulderem man kan tre på skrå over kroppen slik at veska henger der uten at man må holde i den.

For det må vi, vi smalskuldrede. En gang var det en mann som så ut som modell for kleshenger til huggorm. Flaskefasong, med andre ord. Slik er det med meg også. Veska vil rett og slett ikke henge der. Derfor var jeg så glad da jeg fant den store grå med skulderrem.

Men nå ser jeg at den kanskje har sine ulemper også. For hva gjør man når man har god plass i veska? Jo man stapper den full av det meste, og tar ingenting ut. Her en dag oppdaget jeg at jeg gikk rundt med en bleie i veska. Den hadde jeg helt glemt. Alt jeg trenger må jeg rote rundt etter og føle meg fram til. Det finnes en liten mobillomme, men der vil ikke mobilen ligge. Den flyter rundt sammen med det andre.

Så nå går jeg her; men en stor veske på tvers over kroppen, med begge armene fri. Og det trenger jeg, for armene er dypt nede i veska, søkende etter lommebok, lommetørklær og nøkler i store sirkler i kaoset.

Sukk.

Har noen noengang funnet opp en perfekt veske?

6 kommentarer:

 1. Kjenner meg så utrolig godt igjen! :) Jeg tror aldri jeg vil klare å holde en veske ryddig mer enn en dag av gangen.

  SvarSlett
 2. Fröken negativ: De veskene som det er enkelt å holde orden i liker jeg ofte ikke så godt, så da får man vel bare leve med at ting flyter litt rundt.

  SvarSlett
 3. prøv ryggsekk. Du er jo bare ungdommen:-)

  SvarSlett
 4. jeg får samme problem hver gang jeg har en stor vekse, da graver jeg som en muldvarp etter ringende mobil, lipglosser, hårnåler, kleenex, bøker, lommebok og de 150 andre tingene jeg har stappa den full med. mitt eneste tips er å ha mobilen i den lille lommen med glidelås (ikke noe jeg greier å praktisere selv, men jeg vet det er lurt)

  men: ryggsekk, asbjørn? nay, I say! :D

  SvarSlett
 5. vekse? det skal være veske. unnskyld. det minner meg om dengang jeg var ganske liten og insisterte på å si savle i stedet for salve. på den tiden sa jeg også indiot. som i: unnskyld at jeg spæmmer kommentarfeltet ditt, det var indiotisk av meg.

  SvarSlett
 6. Asbjørn: Ryggsekk, du.
  Du syns ikke jeg er så ungdommelig at jeg skal slå meg på ransel da? ;-)

  Slikejenter: Men den lille glidelåslommen er jo full av nøkler og lipgloss og slikt den, skjønner du.

  Ellers morsomt å se at det også finnes andre som plages så voldsomt av at to bokstaver har byttet plass at de må skrive en kommentar til (noe jeg godt kan komme på å gjøre).
  Slik spam er hjertelig velkommen i denne bloggen ;)

  SvarSlett